Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

Taller : Catàleg d’ errors+ Espectacle , dins del Glop d’Art 2019

Taller obert : dissabte 19 d’octubre del 2019

D’ 11h a 14h al Gimàs de l’escola Sant Jeroni

Taller intensiu: “Catàleg d’errors” impartit per: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola

 

L’Objectiu d’aquests taller és compartir les eines de composició per a la creació, vinculades directament amb la nostra peça BIG BOUNCE. En aquest taller de composició i creació volem potenciar les capacitats tant físiques com perceptives de cada integrant i oferir un espai on l’imaginari possibilitat un joc actiu, flexible i adaptable.
El nostre  focus d’interès està centrat en l’origen, en el treball de la trajectòria del moviment, en les diferents potencialitats des d’un mateix punt de partida, i les múltiples versions possibles entre un inici i un final.

Destinat a gent amb interès en l'àmbit del moviment i la creació escènica.


Espectacle de dansa: Big Bounce

Dissabte 19 d’octubre a les 19.30h a la Pç de l’església

Activitat programada dins del Glop d’Art 2019

Big Bounce és una peça escènica centrada en el moviment i la paraula que gira entorn del concepte d’origen i que juga a desplegar possibles futurs, derivats d’un mateix origen. Big Bounce proposa un viatge que qüestiona la temporalitat del fet escènic a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament. Big Bounce pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos però és igualment provable que estiguem vivint a l’univers dos mil milions ( o en qualsevol d’una seqüència infinita d’universos).   

 

Taller de dansa en família a  càrrec del col·lectiu Big Bounce

Diumenge 20 d’octubre dins dels actes del Glop d’Art 2019

A les 10.30h al gimnàs de l’escola Sant Jeroni, per a tota a la família amb infants entre 5 i 10 anys ( edat recomanada ).

Treballarem amb diferents jocs amb pautes de moviment en les quals totes, independentment de l’edat i l’experiència amb la dansa, estan convidades a participar.

S’explorarà l’espai propi, l’espai comú, les distàncies i relacions entre els cossos; el temps: les velocitats, la relació amb la música i els sons; la relació amb diferents materials i objectes.

 

 

NOVEMBRE EN DANSA:

 

Activitat formativa a càrrec de Miquel Barcelona

Dilluns 25 de novembre a les 19h

Al gimnàs de l’escola Sant Jeroni

 

A partir de pautes de moviment, seqüències formals i experiències guiades, compartirem aquest curs que té com a objectiu essencial la transformació. Donarem espai a la necessitat física individual alhora que aprofundirem en la intel·ligència del grup que es formi. Finalment, generarem una experiència dinàmica on l’eix sigui la mirada del moviment i la dansa contemporània esdevingui l’eina transformadora que ens permeti expressar-nos amb gust, capacitat plena i potència.

 

 • Quan 19/10/2019 a 11:00 a 13/12/2019 a 12:00 (Europe/Madrid / UTC200)
 • Tipus d’activitat o d’esdeveniment Altres
 • Tipus de durada Llarga (més de 3 dies)
 • Nombre de sessions i periodicitat SANT PERE DE RIUDEBITLLES
 • Públic a qui va dirigida l’activitat o l’esdeveniment Tots els públics
 • Modalitat Presencial
 • Ubicació Ubicació
 • Municipi Sant Pere de Riudebitlles
 • URL de l’activitat o l’esdeveniment
 • Preu Activitat gratuïta
 • Inscripció
 • Organitzador CASAL DE CULTURA ESCOLES VELLES