Tots els diumenges de juliol et proposem un tast de vins maridat amb productes singulars o del territori:
Els tastos es faran al jardí d’Albet i Noya, a les 11h del matí, i complint les distàncies de seguretat.
- tast de vins a l’aire lliure
- bona sombra i distància de seguretat
- fantàstiques vistes a les vinyes
- productes artesans
- aforaments limitats
- 4 de juliol. Préssec d’Ordal amb Cal Pere del Maset Aprofitant el Mercat del Préssec d’Ordal que se celebra al nostre municipi durant els mesos de juny i juliol, el xef Pere Massana de Cal Pere del Maset ens ha preparat unes tapes especials (elaborades amb aquesta fruita tan nostrada) que maridarem amb els nostres vins.
- 11 de juliol. Patés vegans amb Som Bo. El restaurant vegà Som Bo ens presentarà la seva col·lecció de patés gurmet elaborats a partir de productes vegetals i ho maridarem, com no, amb els nostre vins aptes també per a persones veganes.
- 18 de juliol. Gall del Penedès IGP. Amb l’objectiu de donar a conèixer la raça autòctona del Penedès, l’Associació de Criadors de Gall del Penedès s’ha unit a embotits Mallart i han creat una sèrie de productes d’alt valor social i gastronòmic. En aquest tast, maridarem els nostres vins amb creacions com el paté rústic de pollastre rostit, les aletes en escabetx o el confit de gall del Penedès. També coneixerem el projecte d’Emobotits Mallart per la inserció laboral de persones vulnerables a través de la fundació Mas Albornà.
- 25 de juliol. Formatges artesans amb Muu Bee. Un tast de quatre formatges artesans elaborats a Ripoll per la formatgeria Muu Bee i quatre grans vins d’Albet i Noya. Muu Bee és un projecte social de la Fundació MAP per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social al ripollès.
Tots els tastos aniran a càrrec d’un sommelier d’Albet i Noya i una persona responsable del producte que els acompanya.
-
Quan? 25/07/2021 de 09:00 a 09:00
-
Preu Altres opcions a especificar
-
Organitzador
-
Municipi Subirats
-
Ubicació Can Vendrell de la codina