Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A l'estiu, el capvespre a Bodegues Ca n'Estella és un moment màgic. Ara podeu venir i gaudir de la posta de sol, amb vistes a les vinyes metre tasteu els vins Clot dels Oms més premiats. No et perdis aquesta visita que només oferim els mesos d'estiu i descobreix el celler en el seu màxim esplendor de llum i color.  

Us esperem els divendres i dissabtes d'estiu!

Hora: 19.30h
Durada: 2,5 hores
Localització: Bodegues Ca n'Estella. Sant Esteve Sesrovires (molt a prop de Martorell). 25 minuts de Barcelona. Província de Barcelona. 
Preu: 29€/persona

Totes les visites respecten el protocol de seguretat establert pel Govern.
*Els aperitius se serveixes individualment per persona i també disposem d'aperitius per a celíacs, vegetarians i vegans. Per a les persones que no beguin alcohol, disposem de mostos i aigua mineral. 

Què inclou?

Visita guiada per les vinyes i el celler + tast de vins + berenar sopar al porxo de la masia mentre es gaudeix de la posta de sol en un espai exclusiu per a vosaltres. (taula d'embotits de proximitat i formatges, pa amb tomàquet i oli d'oliva verge etra de Ca n'Estella, casssoleta d'empedrat, xarrup de gazpatxo, olives arbequines, i per acabar amb un final ben dolç, pastes de full artesanes amb xocolates Ametller i les postres més tradicionals del celler: pa amb vi i sucre)

RESERVA AQUÍ

 

  • Quan? 02/07/2021 de 17:30 a 19:30
  • Preu Altres opcions a especificar
  • Organitzador
  • Municipi
  • Ubicació